Täyttöpaikka

Täyttöpaikka sijaitsee seuran tiloissa Nokian Portilla. Täyttöpaikalle on avaimet kaikilla, jotka ovat oikeutettu ja perehdytetty tekemään pullotäyttöjä.

Täyttöpaikkan säännnöt:

  • Ainoastaan Gas Blender- tai Kompressorikoulutuksen saaneet henkilöt ovat oikeutettuja täyttämään sukellussäiliönsä itse.
  • Täyttäjällä pitää olla perehdytys täyttöpaikan käyttöön.
  • Ainoastaan säiliöitä, joiden katsastus on voimassa, saa täyttää. Täyttäjä on vastuussa katsastusleiman tarkastamisesta
  • Ulkopuolisille tehtävistä täytöistä suoritetaan hinnaston mukainen maksu käteisellä / tilille (ei velaksi yhtään täyttöä!)
  • Seoskaasujen täyttöön vaaditaan aina Gas Blender -koulutus tehtävien kaasujen mukaan.
  • Paineilma- ja Nitrox(max 36%) täytöt ovat seuran jäsenille ilmaisia. Muut kaasut ovat tekniikkasukelluskaasuja ja ne on hinnoiteltu erikseen.

Vallitsevan tilanteen johdosta vakituisia täyttöpäiviä ei seuralla ole. Jos sinulle tulee tarvetta täytölle, olethan yhteydessä Tomiin, niin yritetään keksiä joku, joka ehtii paikalle.

Täyttöhinnat ulkopuolisille (Ei Nokian Urheilusukeltajat ry:n jäsenet):

Säiliö Kaasu Hinta
Sinkkupullo Paineilma 5 €
Sinkkupullo Nitrox (max 36%) 7,5 €
Tuplapullot Paineilma 10 €
Tuplapullot Nitrox (max 36%) 15 €

Pullon täyttöä tai laitepaketin lainausta varten sinun tarvitsee ilmoittaa siitä täyttövuorossa olevalle henkilölle viimeistään TÄYTTÖPÄIVÄNÄ klo 13.00 mennessä tekstiviestillä, jotta täyttäjä tietää tulla paikalle. Ilmoita myös jos et pääse heti klo 18.

Muilla kuin seuran täyttäjälistassa olevilla henkilöillä EI OLE OIKEUTTA TÄYTTÄÄ OMIA TAI MUITA PULLOJA!

Varmistathan, että sinulla on jäsenmaksu maksettuna, sukelluskortti mukana ja pullot leimassa kun tulet täyttämään. Täyttäjällä on oikeus tarkistaa kyseiset tiedot ja evätä oikeus täyttöön, jos kaikki ei ole kunnossa.

Jos tulee tarvetta täytöille muulloin kuin virallisena täyttöpäivänä voit kysyä ko. viikon vastuuhenkilöltä. Vastuuhenkilö ei ole velvollinen lähtemään, joten jos hän ei ehdi, niin ota yhteyttä Tomiin, niin yritetään keksiä joku joka ehtii..

Vallitsevan tilanteen johdosta vakituisia täyttöpäiviä ei toistaiseksi ole. Olethan yhteydessä kalustovastaavaan tai kysäise saksipotkussa täyttöä, niin saadaan varmasti järjestymään.